maanantai 7. tammikuuta 2013

Superdieetti

Aloitin tänään kuuden viikon tehokuurin Fitfarmin Superdieetin avulla. Tarkoitus olis pudotella tuommoiset 23 kiloa ylimääräistä pois. Ei tietenkään kaikkea kuudesa viikossa, mutta kokonaisuudessaan.

Tällä hetkellä tuntuu, että suurin ogelma tulee olemaan säännöllinen ruokiailu ja annetuissa tuotteissa pysyminen. Esim. aamuinen kaurapuuro ilman keittäessä käytettävää maitoa kuulosti kamalalta ja mietin, miten saan sen syötyä. Puuron kanssa on tarkoitus syödä marjoja ja otin ne vasta tänään pakkasesta. Onneksi keksin laittaa ne kattilaan puuron sekaan sulamaan, koska maku tarttuu puuroon ja tekee siitä parempaa. Eikä puolukatkaan ole ihan niin happamia, kuin muuten olisivat. Syötäessä maidon taas korvaa raejuusto, joka yllätävää kyllä, sopii puuron kanssa ihan kivasti.

Kaveri ehdotteli mulle elokuussa juostavaa Midnight run:a. Olen haaveillut jo pidempään Naisten kympistä, mutta en halua lähteä niihin kävelemään. Sen verran kuitenkin olen tavoitteellinen ihminen, että jos menen kisaan, niin se edes yritetään juosta. Näillä kiloilla en kuitenkaan viitsi lähteä yrittämään, mutta tässä olisi nyt kivasti aikaa treenailla ja keventyä ennen elokuuta. =)

Ei kommentteja: