lauantai 27. heinäkuuta 2013

Marimekon Oiva "Kestit"

Eilen kävin pyörähtämässä Jumbon Stoccalla. Tarkoitus oli katsastaa yksi tyynynpäällinen ja Stoccan Green Gate valikoima.
Green Gatea ei anakaan Jumbon Stoccalla ollut (liekö ohi mennyt hankinta heidän valikoimaan), mutta silmääni osui nämä ihastuttavat Marimekon kulhot. Värien ja kuvion yhistelmä on aivan ihana.Nämä ovat tehty Stoccan 150-vuotis synttäreiden kunniaksi, joten ne on vaan rajoitetun ajan myynnissä. Ja tämän kuukauden ne on kantistarjouksessa.
EDIT: Huomasin tuossa eri blogeja selaillessani, että olen tämän asian kanssa TODELLA myöhässä ja trendikkäämmät bloggarithan ovat bonganneen nämä jo viime vuonna, kun ne ovat tullet myyntiin. =) Itse ostelen siis vaan jämiä myöhäisheränneenä. =D
Mulla meni pitkään, kun mietin tuota keltasen käyttöä sisustuksessa. Varsinkin, kun vanhassa asunnossamme keittiö ja olkkari oli melkein samaa tilaa, enkä ollut varma, haluanko sitä myös olohuoneeseen (keltasävyiset tyynynpääliset on edelleen käyttämättöminä kaapissa) . Nyt kun keittiö on vähän erillään olohuoneesta, on tietyn värin rajaaminen vain yhteen tilaan helpompaa.
Ensin raaskin ottaa vaan yhden kulhon, mutta sitten kun pääsin kotiin ja pääsin ihastelemaan kulhoa kunnolla, päätin hakea vielä toisen kulhon.

Suorakaiteen muotoiset lautaset houkuttelivat myös kovasti, joten huokasin syvään ja otin yhden. Enempää en raaskinut. Ajattelin, että nämä menevät sitten ihan kivasti tarjoiluastioin  ja jos joskus raaskin ostaa, ne sopivat hyvin Marimekon Oiva/Siirtolapuutarha sarjaan.

Siirtolapuutarhasta haaveilen kahvikuppien ja tarjoiluastioiden muodossa valkoisen Teeman kaveriksi. Yhtäkään osaa minulla ei kuitenkaan siihen vielä ole hankittuna, kun en ole vaan raaskinut ostaan. Ehkä pitäisi ostaa asita kerrallaan...

Netistä bongasin vielä kuvan lautasesta ja mukista. Mukia taisi olla Stoccalla, mutta lautaseen en muista kiinnittäneeni huomiota.

Mukista en eikein tykkää, jotenkin se ei sovi tuohon muuhun kokonaisuuteen (ehkä toi sininen tuossa mättää), joten ne jää minun osaltani kauppaan. Yksi iso lautanen olisi kiva saada ihan vaikka pullalautaseksi. Ja jos Kestit sarjan pieniä lautasia raaskis vielä ostaa kolme lisää, niin niillä pärjäisi jo aika kivasti näin alkuun.

En tiedä, kauanko Stocca myy tätä sarjaa, joten voi olla, että nämä loppuu minä hetkenä hyvänsä...

 Tästä tuli mieleeni aikoinaan mummoltani saatu jalallinen kakklautanen. Tämä ei koskaan ollut mikään suuri lemppari, mutta omalla tavallaan symppis, enkä ole raaskinut siitä luopua.


Laitoin nuo vähäiset osani keittiön hyllyyn Ikean purkkien kaveriksi ja hyvin mätsää.Ei kommentteja: