perjantai 15. maaliskuuta 2013

Tyynyjä ja lamppu

Näitä olohuoneen pieniä uudistuskuvia näyttää nyt tulevan tiuhaan tahtiin. No, nyt olen olohuoneen tyytyväinen, enkä tarvitse sinne mitään (paitsi sen sohvapöydän).

Eilen tuli vielä tehtyä pari tyynynpäällis päivitystä olohuoneeseen ja kirppikseltä löysin lampunjalan.
Olin etsinyt senkin päälle sopivaa (ja edullista) pöytälamppua jo jonkin aikaa ja tilasinkin jo yhden Ellokselta. Tällä kertaa onni oli myöden, että heillä toimitukset usein kestää, koska löysin kivemman jalan.
Ihan edullinen tuo ei ollut, mutta kivempi. RM:n varjostin on vanha, lamppuun kuului melkein samanlainen, vähän pienempi varjostin, mutta se saa matkata kirppikselle.



Olen jo jonkun aikaa etsinyt kohtuu hintaista, suorakaiteen muotoista tyynynpäällistä. Eilen sitten selailin Uudenkuun blogia ja bongasin tuon mustavalkoisen Ikean päällisen. Hassua, että en ollut edes ajatellut, että sen voisi löytää Ikeasta ja vielä niin edullisesti... No, eilen koirien kanssa karreittiin Ikeaan (Koirat toki jäi autoon) ja kävin kaappaamassa tuon päällisen.

Eilisen antiin kuulluu myös Anno sarjan mintunvihreä päällinen, jota mieheni kutsuu sairaalapäälliseksi, on kuulemma jotenkin sairaalatekstiilien näköinen.
Kävin katsomassa päällisiä päivällä Kodin1:ssä, mutta silloin tuo tuntui kovin räväkältä vaihtoehdolta, joten se jäi ostamatta. Kotona asiaa mietiskellessäni, tulin siihen tulokseen, että se saakin olla räväkkä muiden mustan, harmaan ja valkoisen sävyisten päällisten keskellä, joten kävin illalla katsastamassa päällistä  Jumbon Anttilasta.
Hieman iso tuo näköjään on 40x40 kokoiseen sisätyynyyn, mutta saa nyt kelvata.

Eiköhän tässä nyt ollut olohuoneen uudistuksia joksikin aikaa... Se makuuhuonekkin on edelleen ihan vaiheessa.

Ei kommentteja: