tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kirppishankintoja

Kävin aamulla sisustuskirppiksellä Konalassa. Tarkoitus oli käydä vaan katsastamassa paikka, koska meinaan viedä sinne kaupallani olleita tuotteita myyntiin.

Enpä kuitenkaan päässyt sieltä tyhjin käsin ulos, vaan löysin jälleen yhden pullon kokoelmiini. Tällä kertaa ruskean. Toistaiseksi se saa jäädä tuohon eteisen pöydälle lyhdyn seuraksi.


Kirppikseltä löysin myös Bazaar Style -sisustuskirjan, jossa on kivoja ideoita hieman värikkäämmän sisustuksen luomiseen.
Itse sain heti inspistä tästä aukeamasta. Olen maalaamassa makuuhuoneemme seinää beigeksi, mutta en kuitenkaan halua, että huone on väriltään pliisu. Vasemman sivu kuvassa on ideaa siitä, miten beige toimii hyvin myös vahvojen värien taustana.
Makuuhuoneen tyynyistä löytyy jo ennestään mm. pinkkiä, turkoosia ja vihteää. Nämä tyynyt saa ainakin toistaiseksi jäädä. Katsotaan sitten, miten kokonaisuus loppupeleissä toimii. 



























Tällä hetkellä makuuhuoneen seinä on sininen. Olen jo tehnyt pienet testimaalit seinään, nyt vaan pitäis maalata koko seinä.


Ei kommentteja: