keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Uudet lenkkarit

Joulukuussa alottelin reilun vuoden tauon jälkeen salilla treenaamisen. Olen harrastanut salitreenausta noin 16 vuotta, mutta en säännöllisesti. Jossakin välissä oli useamman vuoden tauko. Harmillista kyllä näin jälkikäteen ajateltuna. Nyt kuitenkin olen taas löytänyt treenaamisen ilon.

Tällä hetkellä tavoitteeni on painon pudotus ja kropan kiinteyttäminen. Sen jälkeen, kun tämä tavoite on saavutettu, katsotaan, mitä seuraavaksi.

Salilla teenamisessa kivaa on myös tyylikkäät trenivaatteet. Joo, tiedän, että on pinnallaista, mutta miksi ei nauttisi kovan työn tuloksista kivoissa vaatteissa?

Sama juttu muuten pätee golfissa, jossa pukeutuminen on osa lajia. Urheiluvaatteissa voit korostaa persoonaasi eri tavalla, kuin arkipukeutumisessa. Mielestäni urheiluvaatteissa ihmiset ovat rohkeampia käyttämään erilaisia värejä ja kuosia.

It selläni on siis käynnissä painon pudotus ja vatsamakkaroita sulatettavaksi riittää vielä tovin. En siis viitsi kovin suuria summia panostaa treenivaatteisiin, koska tietenkin toivon, että kohta ne jää kuitenkin pieneksi. =)
Sitä päivää odotellessa, kun pääsen shoppailemaan ihania treenitoppeja ja pienempiä housuja päätin kuitenkin piristää itseäni uusilla treenikengillä. Edelliset kenkäni on jo niin vanhat, että en kehtaa edes sanoa. Silti kylläkin ihan toimivat, mutta hieman kuitenkin jo kulahtaneet ja ehkäpä parhaat ominaisuutensa menettäneet. Silti en raaskinut niitä vielä pois heitää, vaan laitoin ne kaappiin lepäämään.

Uudet kengät löytyi Reebokin Realflex - mallistosta. Uutukaisissani on ihanaa pinkkiä treenejä piristämään ja istuvuus on todella hyvä. Kenkä on myös ihanan kevyt jalassa. Tänään pääsen testaaman niitä tositilanteessa.



Ei kommentteja: