lauantai 9. helmikuuta 2013

Taljaa ja tyynyjä

Taljat ja tyynyt olohuoneessa on mun juttu. Tyynyt vaihtavat päällisiään fiiliksen mukaan ja usein. Monen muun tavoin innostuin tämän kevään HM:n tyynynpäällisistä ja laitoin tilauksen menemään. Tilauksessa oli harmaa ja keltanen geometrisin kuvioin koristellut päälliset, harmaa-valkoinen ja kelta-valkoinen raitapäällinen, sekä ihana kirahvipäällinen.
Keltaiset päälliset eivät vielä päässeet koristamaan sohvaa, mutta myöhemmin sitten. Pitää ostaa pari uutta sisätyynyä ensin. Itse tykkään eniten höyhentyynyistä ja olenkin vaihtanut lähes kaikki niihin.

Tyynyjen lisäksi olohuoneesta löytyy kolme lampaantaljaa. Uusin hankinta lähti eilen matkaan Ikeasta ja hinta oli hurjat 24 ja risat. Kiva hinta aidosta taljasta, jota ei teitenkään voinut jättää kauppaan. =D

Uusin talja on valkoinen. Vanhin talja meillä on tytölle aikoinaan hankittu vaunutalja, joka on väriltään luonnonvalkoinen. Kolmas on toffeenruskea, jonka hankin muutama vuosi sitten Säräpirtin myymälästä. Nyt vielä haaveilen tummanruskeasta taljasta. Ja harmaakin olis ihana, mutta Ikean versiosta en oikein pidä.

Mallina kuvissa toimi Brasilianterrierimme Nemi, joka näyttää, kuinka ihana 
on vetää pikkuiset päikkärit uusien päällisten ja taljan lomassa. 


2 kommenttia:

Ville Niskanen kirjoitti...

voi että miten suloinen koira :)

Nora kirjoitti...

Kiitos. =)