sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Vihaista kahvia

Lähipiirini tietää, että en ole kovin innoissani noista suomalaisista vihaisista linnuista ja niihin liittyvistä roinista, joita ennen joulua tuli lähes jokaiselta firmalta. Niinpä muutama rakas ystävä on päättänyt kiusallaan hankkia minulle niitä. Onneks ne on toistaiseksi rajoittunut vain tikkareihin ja kahviin. Olen sanonut, että esim. pehmot on aivan turha sijoitus, koska ne luultavasti päätyisi koiran suuhun.

No, yhdeltä ystävältäni sain jo viime vuoden puolella räjäyttävää espressoa. Harmi vaan, että meillä ei ollut masiinaa, jossa sen olisi voinut keittää. Olin jo pidempään harkinnut mutterikeittimen ostoa, mutta en ollut valmis sijoittamaan siihen suuria euroja, koska käytän pääasiassa Martellon kapselikonetta.

Eilen käytiin pitkästä aikaa Boknässissä (on muuten aivan ihana paikka!!) kyselemässä ruokapöytään jatkopalaa ja kierreltiin samalla myymälää. Sieltä bongasin sitten tuon kauniin valkoisen keittimen hintaan 15,90 €. Eli ei paha hintakaan. Näitä muuten sai myös mattamustana ja kovasti arvoinkin tuota väriä. Päädyin sitten kuitenkin valkoiseen, vaikka mustakin olisi ollut aika magee.


Ei kommentteja: