sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Koira tynnyrissä?

Sisustusrintamalla on nyt hiljaista. Kämppä on niin täynnä kirppikselle menevää tavaraa, että sisustaminen ei nyt innosta.
Olohuoneen pöydälle vaihtelin kynttilät, joista voisin kuvan näpsästä, kunhan saan siivottua tyttären kaapistä tyhjennetyt kirppisvaatteette pois edestä. Kauheeta, miten noi lapset voi kasvaa puolessa vuodessa niin, että keväällä ostetut vaatteet jää jo nyt pieneksi...

Viikonloppuna oltiin äitini mökillä ja kävästiin myös meidän tulevalla mökkitontilla. Meidän mökkiprojekti alkaa vasta ensi kesänä, joten palailen siihen sitten aikanaan.

Tänään mökillä ollessa kokeilin taas kameran eri säätöjä. Intouduin ottamaan kuvia rännin alla olevasta tynnyristä, joka oli täynnä sadevettä. Veden pinta väreili räystäästä putoilevien pisaroiden ansiosta.

Tässä kuvassa pinta väreilee jännästi, vesi on kuin öljyä. Vasemmassa reunassa pudonnut pisara on tehnyt kolon veden pintaan ja nostanut sitä ylös päin.
 Tämä kuva on jotenkin mystinen. Ihan kun veden alta kurkkaisi koira. Toinen silmä on veden alla ja kuono näkyy hieman edempänä... Katseessa on ikään kuin rauha... Kaikkea sitä kamera saa ikuistettua, kun hetki on oikea. Ja miten se sitten lopputuloksessa näkyykään...



Ei kommentteja: